Besparen was nog nooit zo gemakkelijk

Over CoiffurePas

Dankzij CoiffurePas kan je goedkoper of zelf gratis behandelingen krijgen en/of producten kopen in je favoriete kapsalon.

Via CoiffurePas shop je online bij meer dan 900 aangesloten webwinkels en spaar je cashback-kortingen. Het bedrag van deze kortingen (de cashback) wordt als een tegoed op je account gezet. Zodra je wil gebruik maken van het bij elkaar geshopte tegoed, kan je dit laten uitbetalen met één druk op de knop. Je gespaarde saldo wordt omgezet in een tegoedbon waarmee je diensten en/of producten in het kapsalon kan betalen. Dit kan alleen bij het kapsalon waar de pas is uitgegeven.

Voordelen:

Door het grote aantal deelnemende webwinkels is er een breed aanbod. Denk hierbij aan o.a. Coolblue, H&M, Booking.com, La Redoute, Sarenza, Media Markt, Albelli, Hello Fresh en vele andere!

Hoe werkt het?

  1. Met behulp van de unieke code die op je CoiffurePas staat, kan je je aanmelden op www.coiffurepas.be.
  2. Na aanmelden en inloggen is de CoiffurePas meteen klaar om te gebruiken. Je ontvangt direct de hoogste cashback-korting van België bij meer dan 900 webwinkels. Het te ontvangen spaarsaldo waarmee je je kappersbehandelingen of andere diensten in het kapsalon kan betalen, staat vermeld bij "cashback".
  3. De cashback die je zal ontvangen op basis van je aankopen, wordt eerst in behandeling genomen. Na goedkeuring door de webshop waar je je aankopen doet, wordt het saldo gestort op je eigen spaaraccount.
  4. Zodra je wil profiteren van het bij elkaar geshopte tegoed, kan je dit laten uitbetalen met één druk op de knop. Klik hiervoor op "uitbetalen" en je krijgt een tegoedbon waarmee je diensten in je kapsalon kan betalen. Neem je voucher mee bij je eerstvolgende afspraak. Bij de uitbetaling wordt steeds € 5 administratie- en behandelingskosten in rekening gebracht.
  5. Let op: zorg ervoor dat er tijdens het shoppen geen onderbreking is van het aankoop- en afrekenproces. Bezoek op dat moment geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk om de cashback bij te schrijven op je spaaraccount.

Deelnemende webwinkels kunnen wijzigingen.

Opgelet: Je tegoed kan niet in cash geld worden uitgekeerd.

Wij wensen je veel shopplezier.

Interessant voor u